03.05.2024

Комфортні умови для лікування дітей: у Тернополі оновили педіатричне відділення на вулиці Морозенка

Ваша реклама

Більше простору та нове обладнання. Так тепер виглядає педіатричне відділення №6 дитячої міської лікарні. Завдяки коштам, які медики отримали від НСЗУ, приміщення відремонтували та розширили.

Крім того, роками між двома корпусами медзакладу знаходилось поштове відділення, яке створювало незручності не лише у роботі медперсоналу, а й для батьків маленьких пацієнтів. Та цю проблему вдалося вирішити.

За словами міського голови Сергія Надала, владі вдалося домовитися про те, щоб пересилити поштове відділення, а два приміщення об’єднати, розширивши педіатричне відділення. Там зробили ремонт, оновили обладнання, меблі, забезпечили належне теплопостачання. Сьогодні тут постійно тепло, сьогодні тут є постійно гаряча вода чи тепла вода для потреб дітей і лікарів.

Про таку реконструкцію працівники закладу мріяли давно. Чекали цього і батьки маленьких пацієнтів. Адже інколи, щоб після огляду у лікаря зробити щеплення, треба було під дощем чи снігом іти з дитиною в інше приміщення. Зараз же батьки з малечею можуть отримати усі необхідні послуги, не виходячи з приміщення.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,