20.04.2024

“Клуб інтелектуальних ігор” презентували у тернопільській школі №10

Ваша реклама

Пізнавально та весело. “Клуб інтелектуальних ігор” презентували у тернопільській школі номер 10.

Такий проєкт вдалося реалізувати завдяки участі у Шкільному громадському бюджеті. Суть клубу в тому, щоб діти розвивалися і дізнавалися новинки через цікаві завдання на різні теми. Презентаційну гру присвятили 30-річчю незалежності України.
Як розповів директор Тернопільської школи №10 Андрій Газилишин, цей центр є мобільним.

Учні 10-ї школи подавали на конкурс шкільного громадського бюджету три проєкти, проте виграв лише один. За отримані кошти купили все потрібне: меблі, обладнання, канцелярське приладдя тощо.

За словами ініціаторки проєкту Есми Аметової, гра передбачає застосування командних навичок та вміння працювати наодинці з собою. Корисна також вона для зорової та слухової пам’яті та логіки.

Участь у презентаційній грі взяли 7 команд. Оскільки учасники були із різних класів, завдання адаптували для їхнього віку. Діти такою грою дуже задоволені. Для менших – це шанс дізнатися щось нове, а от старші учні таким способом можуть готуватися до ЗНО.

Загалом, гра має 6 турів. У кожному особливі завдання на логіку, ерудицію та інтуїцію. За кожен етап команда отримує бали. В кінці гри вони сумуються, той хто отримає найбільше – стає переможцем.

До слова, організатори планують масштабувати інтелектуальний клуб і поділитися своїм досвідом і з сусідніми областями.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,