26.04.2024

Кабінетна робота — не для мене: історія дільничного офіцера поліції з Тернопільщини

Креатор буд

Дільничний офіцер поліції живе проблемами населення. Саме до них люди звертаються найчастіше: хто за допомогою, хто за порадою. І хоча, зазвичай, кажуть, що служба в органах — не жіноча справа, тендітну дівчину у формі добре знають мешканці містечка Ланівці. Дільничного офіцера поліції відділення поліції №2 (м. Ланівці) Кременецького районного відділу поліції Богдану Корнійчук привела в правоохоронну діяльність дитяча мрія.

Свою професію дівчина обрала одразу. Каже, навіть не розглядала інших вишів окрім поліцейського, а якщо б не вдалося вступити з першого разу – пробувала і надалі. Майже одразу поліцейська визначилася і з напрямком роботи.

«Кабінетна робота не для мене», – зазначає дільничний інспектор. – Люблю спілкуватися з людьми, радію що можу допомогти».

Найчастіше з чим доводиться стикатися в роботі – домашні скандали, сварки між сусідами, дрібні крадіжки, різний складний контингент. Однак, колектив у якому працює Богдана, не залишає по за увагою осіб похилого віку, які потребують допомоги і підтримки. Поліцейські часті гості у Лановецькому територіальний центрі надання соціальних послуг. Вони застерігають стареньких, як не стати жертвами шахраїв та просто вислуховують людей, яким так необхідне спілкування. Подробиці — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,