03.05.2024

Із завищенням цін на оренду житла будуть боротися в Тернополі

Ваша реклама

Завищення цін на оренду житла в Тернополі прирівнюється до мародерства. Про це на брифінгу ради оборони області заявив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Він відзначив, що у місті активно боротимуться із спекулянтами. Людей, які зіткнулися із такою ситуацією, просять повідомляти про завищені ціни на сторінку Сергія Надала, міськради або телефонувати на “гарячу” лінію 0-800-50-10-07. Фахівці проводитимуть перевірки.

У місті перевіряють справність колонок-качалок. Спеціалісти встановили, що в Тернополі працює 41 колонка-качалка. Ще 5 – відновлять. Схема розміщення доступна на фейсбук-сторінці Тернопільводоканалу” та міської ради.

Вже 52 заявки щодо переїзду підприємств надійшло на Тернопільщину. Два з них уже запустили свою роботу.

Троє вчителів з інших областей офіційно почали працювати у закладах освіти Тернопільської області.

Як відзначив голова обласної військової адміністрації Володимир Труш, виплата пенсій на Тернопільщині проходить у турборежимі. Три сотні пенсіонерів-переселенців отримають виплати в нашій області.

На брифінгу також заявили, що на Тернопільщині активізувалися шахраї, які від імені керівника військових адміністрацій Тернополя і Одеси, вимагають у людей гроші на допомогу. Людей просять не довіряти таким дзвінкам та закликають перевіряти інформацію на офіційних джерелах.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,