27.07.2024

Із 31-річним захисником Олегом Якубцем попрощалися у Тернополі

Креатор буд

У Тернополі попрощалися із військовим Олегом Якубцем. 31-річний захисник загинув на Донеччині. Олег був патріотом та вірив в світле майбутнє для України. Тому пішов на захист Батьківщини, службу проходив сапером інженерно-саперного відділення.

Військовослужбовець нещодавно одружився, півтора місяці тому у нього народився син, проте в березні 2023 року Олега призвали на службу.

Захисник родом з села Турівка, там закінчив школу. А згодом вступив до Тернопільського економічного університету. У цивільному житті працював в автошколі інструктором. Друзі назавжди запам’ятають його як доброго товариша та світлу людину.

Хоча захисник не мав військового досвіду, проте вмів підтримувати бойовий дух серед побратимів. Життєрадісний та веселий, хлопець, який любив пригоди — саме таким його згадують найрідніші люди. Кажуть, він ніколи не відмовляв у допомозі та завжди дбав про близьких.

Надія Якубець, мама захисника, розповідає — це її наймолодший син. У дитинстві він був товариською та спокійною дитиною. Згадує, сина часто хвалили в школі. Хлопець любив побігати, займався спортом. Любив організовувати свята.

Будучи на фронті на зв’язок військовий виходив часто, але ніколи не розповідав про пережите. Мама захисника переконана, він не хотів, щоб сім’я переживала.

За час служби чоловік у відпустці був раз. Тоді мав лише три дні, щоб побачити новонародженого сина, а в листопаді планував приїхати і похрестити первістка. Мама востаннє спілкувалась з сином за день до того як військовий загинув.

Вічна пам’ять та шана герою.



Джерело | Т1 Новини