25.04.2024

Історію кохання розповіла тернопільська студентка з Нігерії, яка заспівала нареченому “Черемшину”

Креатор буд

Відео з весільної церемонії швидко стало популярним. Мова про ролик, у якому тернопільська студентка Джульєт із Нігерії співає нареченому “Черемшину”. Ми розшукали пару та дізналися історію кохання молодят.

Відео, де іноземка співає для свого коханого українську пісню, за лічені хвилини воно облетіло  Інтернет. Джульєт — з Нігерії, студентка тернопільського вишу, яка знайшла своє кохання тут, в Україні.

Наразі пара живе у Києві, тому з ними журналісти поспілкувалися відеозв’язоком. Закохані розповідають, в Україні Джульєт з 2019 року. Сюди переїхала завдяки знайомим. Ті розповіли, що тут можна вступити в університет і здобути освіту.

Познайомились Віталій та Джульєт у Києві, взимку 2021 року. Зустріч, кажуть, була випадковою. На вечірці у спільних знайомих.

Спілкувалися лише 15 хвилин, але цього часу вистачило, аби зрозуміти, що закохався у Джульєт, розповідає Віталій. Та й у самої дівчини ця зустріч не виходила з голови.

У серпні 2021 закохані офіційно стали парою,  Джульєт переїхала до коханого в Київ. У тернопільському університеті навчалася дистанційно. Паралельно – вчила українську. Саме від викладачки почула “Черемшина”, і це стала перша пісня, яку Джульєт виконала українською.

“Спочатку, я навіть не розуміла про що йдеться у цій пісні. Моя викладачка записувала слова цієї пісні англійською, щоб я змогла їх прочитати. Але я досі не розумію, як змогла зловити ідею цієї пісні, щоб виконати її чутливо”, — пригадує Джульєт.

Подробиці — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,