25.04.2024

Іспанські волонтери і тернопільські поліцейські відправили на Донеччину та Луганщину допомогу

Креатор буд

Допомогти всіма силами воїнам та усім людям, які постраждали від вторгнення російських загарбників: саме таке бажання об’єднало українців у всіх куточках світу. Необхідна допомога вже з перших днів війни почала прибувати від волонтерів з Іспанії.

Громадська організація «Майдан Малага» розпочала свою благодійну місію ще в 2014 році. Українці які перебували в іспанському місті Малага, об’єднали між собою десятки інших людей та розпочали корисну діяльність. Вже тоді на буремний схід поїхали чималі вантажі з гуманітарною допомогою, а з перших днів війни України з росією волонтери подвоїли свої зусилля у допомозі.

Доставляти вантаж у різні точки воєнних дій благодійникам допомагають тернопільські працівники поліції. Вони з Тернополя передають ліки, одяг, різне спорядження спецпризначенцям, які перебувають в зоні бойових дій, а ті, у свою чергу, розподіляють її на територіях, жителі яких найбільше потребують підтримки.

Відтак, допомогу вже отримали мешканці Київщини та Харківщини, а нещодавно логістичний центр поліцейських знову отримав такий цінний у дні війни вантаж. Харчі медикаменти, засоби гігієни, дитяче харчування та інше спорядження вже передали на Луганщину та Донеччину.

Правоохоронці вдячні іспанським волонтерам за таку необхідну підтримку. Ваша благодійна робота – це допомога кожному українцю у боротьбі за волю та незалежність нашої держави! Нехай добро повернеться Вам сторицею!



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,