24.04.2024

“Insidemedia”: у тернопільській школі №4 відкрили сучасну медіастудію

Ваша реклама

У Тернопільській школі №4 відкрили медіастудію «InsideMedia». Відтепер учні закладу зможуть створювати власні телепрограми та рубрики.

Автор ідеї – десятикласник Тігран Залян. Вже зовсім скоро хлопець зможе здійснити маленьку власну мрію – спробувати себе у ролі ведучого. Все завдяки тому, що тепер у школі є все необхідне для цього.

Реалізували відкриття медіастудії завдяки шкільному громадському бюджету. Учні школи самі розробили концепцію, а згодом створили проєкт, який і запропонували на конкурс.

Міський голова Тернополя Сергій Надал зазначив, що реалізація шкільного бюджету дає можливість зробити кращим ваше місто для навчання, школу і місто. Це навчає шкільну молодь фінансовій грамотності.

Долучатимуться до створення програм і учні старших класів, і молодших. Готові випуски програм учні публікуватимуть на офіційному ютуб каналі, а також на сайті школи, тож переглянути зможе кожен.

Взяти кілька уроків діти зможуть у журналістів місцевого телебачення, зокрема каналу Тернопіль1. Юні телевізійники очуть створювати контент, який буде не лише корисним, а й максимально цікавим і сучасним.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,