08.09.2024

Хуліган наробив переполоху у Тернополі, розливши невідому речовину

Ваша реклама

Фото: Нацполіція України

Дебошир наробив переполоху в будинку на вулиці Любомира Гузара. Чоловік поводився агресивно, погрожував рідним розправою і розлив у квартирі невідому речовину.

Вгамовувати хулігана виїхали правоохоронці. На місце події також прибули медики та рятувальники.

Матір чоловіка розповіла, що її син говорить нерозбірливі речі, наніс собі ножові поранення та зачинився в кімнаті. Чоловік на зауваження поліцейських не реагував та погрожував застосувати зброю.

Правоохоронці з погодження матері хулігана виламали двері, де він забарикадувався. У приміщенні виникло задимлення. За попередніми даними, через кислоту, яку дебошир вилив в оселі.

Рятувальники ліквідували задимлення та вжили заходів, аби зменшити небезпеку від випарів невідомої речовини. Правопорушника доправили до лікарні. З місця події поліцейські вилучили предмет, схожий на гвинтівку, ножі, невідомі рідкі речовини у каністрах та пробірках.

Вирішується питання про внесення даного факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Як повідомили в головному управлінні ДСНС України в Тернопільській області, під час роботи рятувальники вивели з під’їзду на свіже повітря 10 мешканців будинку. Після проведених повторних замірів повітря у квартирі та в під’їзді будинку перевищень гранично-допустимих концентрацій небезпечних речовин не виявили.



Джерело | Т1 Новини