19.04.2024

Громадянка росії, яка живе у Тернополі, розповіла, чому хоче отримати український паспорт

Креатор буд

Виховують людиноненависницьку ідеологію та ненавидять один одного. Такими бачить Мадіна Хома росію і Україну. Вона 11 років живе у Тернополі, має спеціальну посвідку, яка дозволяє перебувати тут і готується до отримання українського громадянства. До росії повертатись навіть не думає, бо там, каже, почувалась приниженою. Мадіна – дагестанка. Її зовнішність трохи відрізняється від слов’янської, тому не раз чула докори і образи від росіян.

Мадіна каже, перший міф, який активно поширюють в росії про нас — «розплідник бандерофцев», тут ніби то зневажають, катують, знущаються над людьми. Тепер Мадіна з цього сміється. Бо правда ж насправді зовсім інша.

У Тернополі жінка щаслива – має коханого чоловіка, виховує шестирічну донечку, ходить на роботу. Сюди у файне місто із далекої росії жінка потрапила через кохання. Із своїм чоловіком Ігорем познайомилась ще у 2011 році на роботі у Москві. У той час не було конфліктів між сусідніми державами. Тому коли коханий запропонував переїхати в Україну жінка не боялась. Пригадує, як вперше їхала у Тернопіль та своє враження від міста. Подробиці — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,