08.09.2024

Громадську організацію успішних жінок “Я — жінка” створили у Тернополі

Креатор буд

Нову громадську організацію створили у Тернополі. Це спільнота успішних, реалізованих жінок, які показують неймовірну силу і впевненість у собі, тим самим мотивуючи не лише одна одну, а й оточуючих.

“Спільнота має дуже красиву назву “Я — жінка”. Вона об’єднуватиме жінок не тільки Тернополя, але і всієї України. А серце організації тут у нас, у файному місці”, — розповідає керівниця ГО “Я — жінка” Ольга Навроцька.

Кожна жінка унікальна та неповторна, саме це відтворили на логотипі організації. Це відбиток пальця, а всередині — стилізований образ Богородиці, яка сьогодні молиться за нашу Батьківщину, як і кожна українка, переконує організаторка.

І додає, сьогодні, як ніколи, важливо об’єднуватись.

“Мета організації — надихати жінок, розвивати їх, поширювати сімейні цінності, духовні цінності, а також сприяти тому, щоб жінка сьогодні в Україні розквітала, займала високі місця у державі”, — наголошує Ольга Навроцька.

Запрошеною гостею вечора стала заслужена журналіста України – Марина Кінах.

Марина Кінах — успішна бізнеследі, громадська діячка та пресаташе Українського союзу промисловців і підприємців, а також багатодітна мама та бабуся. Жінка усе своє життя підтримує жінок, тому переконує, у такий складний час, важливо створювати такі спільноти, в ідеалі вони повинні бути у кожній області України.

“Щоб вони знали, що вони не тільки мами, домогосподарки, щоб вони знали, де їм провести свій час і ще більше вплинути на громадську діяльність нашого суспільства. Жінки будуть приходити, вносити своє щось, чим вони займаються. Жінки які займаються бізнесом, жінки які зайняті в політиці, їм буде цікаво поспілкуватись. Вони досвідом обміняються”, — відзначила Марина Кінах.

Серед учасниць жінки: успішні бізнесвумен, сміливі волонтерки, досвідчені лікарі та вчителі,  просто щасливі мами та люблячі дружини.

До спільноти долучились і переселенки з міста Краматорськ. Жінки у Тернополі ще з початку повномасштабного вторгнення і як би не було важко – знайшли у собі сили реанімувати бізнес. Враження учасниць — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини