29.03.2024

Гравці тернопільського “Альянсу” — треті на міжнародних змаганнях з флорболу у Швеції

Креатор буд

Справжній український бум влаштували у Швеції тернопільські флорболісти. Одразу дві команди у категорії 2010 року народження заповнили подіум. Сьогодні розкажемо вам про команду “Альянс”. Вони посіли третє місце на престижних міжнародних змаганнях, і неймовірно задоволені своїм досягненням. Емоціями поділилися і з нашою знімальною групою.

Отже, флорбольному клубу “Альянс” тільки 5 років, але він активно розвивається. Нещодавно шестеро гравців повернулися зі Швеції, де брали участь у престижному флорбольному міжнародному турнірі Сторветта кап.

У хлопців гарні враження від виступу. Адже старалися в першу чергу заради України. Хотіли показати гарний результат на міжнародному рівні.

Гравець Станіслав Гураль їздив до Швеції вдруге. Але, каже, цього разу змінилось все – на краще. І зал, і команда. І результат. Альянс, а це хлопці 2010 року народження, у найпрестижній категорії змагань вибороли третє місце.

Та окрім позитивних емоцій гравці зробили висновки, що треба покращувати, аби наступного разу здобути перемогу.

Капітан “Альянсу” Тарас Демборинський пишається тим, що у складний момент, коли він не забив, його підтримала команда. І спільно хлопці змогли переламати хід важливого поєдинку на свій лад. Гра у чвертьфіналі в основний час завершилась нічиєю, тому довелося бити буліти. Вирішальний гол за “Альянс” забив Ростислав Темощук.

Та окрім позитивних емоцій гравці зробили висновки, що треба покращувати, аби наступного разу здобути перемогу.

Загалом у Швеції змагалось шестеро гравців клубу “Альянс”. Підтримали команду на виїзді іще чотири гравці з клубу “Шторм”. Це для заміни. Тренери Анастасія та Станіслав Щербакови результатом дітей задоволені. Подробиці — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , , ,