25.04.2024

Школяр з Бережан склав ЗНО з англійської на 200 балів

Креатор буд

Склав англійську на відмінно. Олександр Галещук – абітурієнт з Бережан, якому вдалося виконати правильно всі завдання цьогорічного ЗНО з англійської мови і отримати максимальний бал – 200.

Хлопець розповів, іноземною мовою почав цікавитися ще в дитинстві. Згодом часто представляв свою школу на різноманітних олімпіадах і конкурсах з цього предмету. Юнак поділився, що секрет успіху на зовнішньому незалежному оцінюванні – багаторічна праця і наполегливість.

У старших класах хлопця готувала до ЗНО мама. Разом вони перекладали тести, писали твори і виконували завдання минулорічних тестувань. Щоправда, обоє підкреслили, останній рік навчання у школі для їхньої сім’ї не перетворився на цілодобове сидіння над книжками, адже Саша добре вчився впродовж всіх 11 років. У випускному ж класі хлопець просто систематично повторював все те, що знав з минулих років.

Мама хлопця, Оксана Галещук зауважила, що важко знайти час для своєї власної дитини. Багато вчителів її запитували про те, як вона ризикнула готувати сина сама. Він працював в групі з дівчинкою і займалася з ними так само, як і з іншими своїми учнями два рази в тиждень.

До оголошення офіційних результатів Сашко з мамою самостійно перевіряли чернетку, з якою хлопець працював на ЗНО. Випускник розповів, помилок в тестових завданнях не побачили, твір теж був написаний добре, але хлопець до кінця не вірив, що склав тестування на максимум. Зараз він готується до вступу на омріяну спеціальність. Це – прикладна математика у Львівському університеті імені Івана Франка або міжнародна економіка у цьому ж ВУЗі.

Навчався хлопець у Бережанській школі-гімназії імені Богдана Лепкого. У старших класах англійську в нього викладала Ярослава Синишин. Вчителька підкреслила, один з секретів Сашка – це вміння сконцентруватися на завданнях і не хвилюватися.

Поки ж Олександр Галещук чекає на результати з інших предметів і готується до нового етапу у житті – студентства. Хлопець з власного досвіду знає, отримати максимальний бал – можливо. Для цього потрібно працювати впродовж всіх років навчання у школі, а в 11 класі просто повторити те, що вже добре знаєш.

Читайте також: 200 балів із хімії та математики: тернопільська випускниця розповіла про підготовку до ЗНО

Слідкуйте за подіями в Тернополі та області! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/ternopil1_tv



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,