25.04.2024

200 балів із хімії та математики: тернопільська випускниця розповіла про підготовку до ЗНО

Креатор буд

200 балів із математики і хімії. Так склала зовнішнє незалежне оцінювання випускниця Тернопільської української гімназії імені Івана Франка Вікторія Костецька.

Дівчина розповіла, що із нетерпінням чекала результатів, тому дізнавалася вночі, як тільки їх оприлюднили онлайн. Математику любила ще з першого класу, а в сьомому класі вже почала вивчати хімію. Навчальна дисципліна, зазначила вікторія, одразу сподобалась і вже через рік вона знала, що складатиме з неї ЗНО. І зробила це на 200 балів навіть без репетиторів. Допомогла вчителька і класна керівниця – Галина Мартиняк. Вона зауважила, що пишається ученицею.

Вікторія вже не перша учениця Галини, яка набрала 200 балів із хімії. Два роки тому такий результат показав й Ілля Савченко. Тут важливо, підкреслила вчителька, добре підготувати дітей до олімпіад, де багато нестандартних завдань.

Вікторія Костецька показала й свої грамоти, які вона отримала за час навчання в школі. Тут не лише хімія і математика, добре дається дівчині також фізика, а ЗНО із англійської мови Вікторія склала на 197 балів.

Випускниця поділилися секретом, як скласти тестування на 200 балів. І тут, насправді, все просто, треба готуватися – не лише у школі і з репетиторами, а й самотужки.

Нагадаємо, наразі 5 учнів з Тернопільщини отримали максимальні 200 балів на ЗНО. Успішні випускники цього року за свої досягнення отримають премії із обласного бюджету. Двохсотбальники – по 5 тисяч гривень. А хто склав ЗНО на 200 балів з двох предметів – отримають 10 тисяч.

Слідкуйте за подіями в Тернополі та області! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/ternopil1_tv



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,