30.04.2024

Gо Мапа.інфо: онлайн путівник для підтримки бізнесу діє на Тернопільщині

Ваша реклама

Зараз як ніколи важливо приділити увагу саме малому і середньому бізнесу. Це основа нашої економіки. І саме для цього створили сайт – GoМапа.інфо.

Проєкт розрахований на підтримку бізнесу у чотирьох громадах Тернопільщини – із центрами у Чорткові, Бучачі, Збаражі і Бережанах, заявляє директор Інституту сталого регіонального розвитку Володимир Василевський.

За словами координаторки проєкту Ірини Брунди, ці чотири громади об’єдналися для того, щоб податися на проєкт, який виконує компанія GIZ за фінансування ЄС та Уряду Німеччини.

Мета платформи GoМапа.інфо – допомогти місцевим бізнесам і їхнім користувачам знайти одне одного. Стартапи, або підприємці, які вже працюють на ринку і не мають власного сайту, можуть позначити себе на мапі і розповісти про свої товари і послуги. Сайт фактично є онлайн путівником. Реєстрація на сайті безкоштовна. Але важливо бути вже діючим підприємцем, аби позначити свою справу на мапі.

Проєкт втілюють у життя із вересня 2021 року і триває він до березня 2022. За цей час не тільки запустили платформу Гомапа.інфо, також для підприємців чотирьох громад провели 5 навчальних тренінгів. Зокрема, про підтримку бізнесу говорив Володимир Василевський.

Всі тренінги можна переглянути на сайті GoМапа.інфо. Після завершення проєкту адмініструвати ресурс буде партнер – Чортківська міська рада. Тобто він продовжить активний розвиток, а ті підприємці, кажуть організатори, які зареєструються на мапі зараз, будуть так би мовити старожилами, а відтак, краще індексуватимуться у пошукових системах.

Зміст матеріалу не обов’язково відображає позицію ЄС, уряду Німеччини, GIZ.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,