18.04.2024

ФК «Нива» у відмінній формі і посилено готується до відновлення сезону у Першій лізі

Креатор буд

Упродовж тринадцяти днів триватиме перший збір гравців футбольного клубу “Нива”. Наразі працюють над відновленням фізичної форми та вдосконаленням техніки.

Самі ж спортсмени кажуть, під час футбольних канікул продовжували тренуватись, аби швидше повернутись до попередніх навантажень.
Про те, що хлопці в хорошій фізичній формі каже і головний тренер команди Ігор Білан. Провели відповідні тести і результати –  відмінні.

Перший матч після зимової перерви відбудеться вже 19 березня на виїзді. Змагатиметься “Нива” із “Альянсом” – футбольним клубом із Сумщини. Поїдуть туди тернопільські футболісти в оновленому складі. Про це розповів директор ФК «Нива» Андрій Тихий.

«Зараз у нас триває селекція. Ми підписали одного новачка. Це досвідчений Ігор Семенина, ще 7 гравців на перегляді. Вони мають шанс проявити себе на цих зборах. Наразі на контракті в команді 19 гравців, я думаю як мінімум ще 2-3 новачки варто очікувати у це міжсезоння», – відзначив співрозмовник.
Нагадаємо, минулого сезону футбольний клуб “Нива” перейшов до першої ліги Чемпіонату України з футболу. Зараз тернополяни на 11 місці у турнірній таблиці. «Ми недавно розмовляли із керівництвом, якщо ми виграємо всі ігри, то можемо і в прем’єр-лігу ввійти», – каже головний тренер «Ниви».



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,