25.04.2024

Фінансовим опікуном дитини захисника, який загинув на війні, хоче стати тернополянин

Креатор буд

Допомогти дітям полеглих захисників України. Роман Татарчук прагне подбати про стабільне майбутнє дітей, чиї батьки загинули у боротьбі з окупантом. Для цього він заснував благодійний фонд “Діти героїв України”. Чоловік хоче, аби у сиріт війни з’явилися фінансові опікуни, які дбатимуть про розвиток і забезпечення потреб малечі.

Загалом у фонду є три основні напрямки роботи. Перший, головний, – це пошук фінансових опікунів. Тобто людей, підприємців, які б взяли на себе почесну місію, щомісяця допомагати дитині фінансово, а також зустрічатися із нею, спілкуватись,  підтримувати.

Серед напрямків роботи фонду і соціальне забезпечення діток. Зокрема, цільове направлення гуманітарної допомоги з-за кордону чи від українців – усе на потреби малечі. І третій напрямок – це одноразова грошова допомога.

Фонд “Діти Героїв України” є всеукраїнським, кажуть співзасновники. Тут відкриті до співпраці, наголошують на важливості прозорості і звітності своєї роботи. Закликають долучатися партнерів, хто вже має досвід організації своїх проєктів. І звісно відгукуватися сім’ям, дітям захисників і парамедиків, чиї батьки загинули на війні.

Більше інформації про роботу благодійного фонду “Діти Героїв України” можна дізнатися за номером телефону: 098 400 60 60.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,