20.04.2024

Фестиваль “Файне місто” проведуть в онлайн форматі: заява організаторів

Креатор буд

Фото з мережі Інтернет

Формат фестивалю “Файне місто” змінили. Захід проведуть онлайн через заборону ради оборони Тернопільщини.

Адміністрація опублікувала заяву на сторінках фестивалю у соцмережах, прокоментувавши ситуацію. Зокрема організатори надають можливість охочим повернути гроші за квитки.

“Вчора ввечері, без жодних підстав та пояснень, рада оборони тернопільської області заборонила нам проводити благодійний фестиваль зі збором коштів в підтримку полку Азов з відвідувачами. Проте ми проведемо фестиваль в онлайн форматі, на який будуть допущені представниками ЗМІ, персонал та артисти, як нам порадила рада оборони області. Посилання на онлайн трансляцію, під час якої можна буде перераховувати кошти на потреби полку, розмістимо протягом доби на сайті fainemisto.com.ua.

Ми приносимо свої вибачення перед усіма Файними Людьми, які придбали квитки, щоб потрапити на живі виступи артистів.

На жаль, ми не передбачили принцип вибірковості тернопільської обласної військової адміністрації у прийняті рішень, коли одним можна, а іншим ні.

Тому, усі хто бажає повернути кошти – зверніться до нас у приватні повідомлення і ми повідомимо про процедуру повернення.

Станом на сьогодні вами придбано:

🔹 200 квитків на всі дні фестивалю на суму 120000 грн;
🔹 100 квитків на 13 травня на суму 30000 грн;
🔹 49 квитків на 14 квітня на суму 14700 грн;
🔹 77 квитків на 15 квітня на суму 23100 грн;

Загалом квитків продано на суму 187 800 грн.

Якщо ж ви вирішите не повертати кошти за придбані квитки, вони будуть долучені до загальних зборів коштів для потреб бійців протягом онлайн трансляції.

Загальну суму зібраних коштів ми озвучимо одразу по завершенню онлайн трансляції фестивалю 15 травня”, – йдеться у повідомленні.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,