19.04.2024

Експерти розповіли, які тренди цього року у новорічному декорі

Ваша реклама

Святу — бути. Попри воєнний стан та постійні відключення електроенергії, українці все-таки не відмовляються від прикрашання ялинок та новорічного декорування своїх помешкань. Які оздоби в моді — дізнавалися наші журналісти.

Фахівці розповідають, що у цьогорічних трендах серед модних прикрас — чорні оксамитові кульки, які міксують з різними кольорами. У світі їх обирають тому, що наступний рік — це рік чорного водяного кролика. А от в Україні вони більше асоціються з символічним трауром. Ще одним трендом цьогоріч для українців стала бавовна. Нею активно прикрашають ялинки.

“У нас трендом безумовно стала бавовна. Якщо можна так сказати, це наш виклик цій війні, символ патріотизму, віри у швидшу перемогу”, — розповіла власниця студії декору Анастасія Лісовська.

Також новими барвами заграли і новорічні прикраси. Тепер вони зазвичай в кольорах українського прапора. Синьо-жовті, з блискітками, або ж пастельними відтінками — такі кульки можна зустріти ледь не на кожному новорічному деревці.

Однак, Анастасія відзначає, що цього року люди не надто активно витрачають гроші на оновлення новорічного декору.

Ще одним, вже таким необхідним аксесуаром декору, стали новорічні гірлянди, особливо ті, які працюють на батарейках чи акумуляторах.

Тернополяни розповідають, що цього року ялинки в себе вдома обов’язково прикрасять. Аби не дати російським оркам зіпсувати свято Нового року. Подробиці дізнавайтеся із сюжету.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,