29.03.2024

Екіпажі патрульних сповіщатимуть тернополян про тривогу

Ваша реклама

Фото з мережі Інтернет

Сповістити про небезпеку. Останні дві масовані тривоги в Україні показали, що у випадку знеструмлення чи зникнення мережі не працюють звичні рупори та додатки на телефонах. Тому тернополян про повітряну тривогу попереджають ще й екіпажі патрульної поліції. У випадку масштабних тривог поліцейські працюватимуть у посиленому режимі і надалі.

«Першочергово через гучномовець сповіщають про тривогу. Якщо виникнуть певні обставини, інспектори повідомлятимуть і про відбій. Також, за рішенням ОВА, екіпажі зупинятимуть громадський транспорт, і направлятимуть людей у бомбосховище. А у випадку виявлення груп людей на зупинках – їх інформуватимуть, щоб пройшли в укриття, — відзначила інспекторка пресслужби управління патрульної поліції в Тернопільській області Катерина Метельська. — Поза межами міста екіпажі працюють з метою виявлення небезпечних предметів, або літальних об’єктів. Роблять це з метою інформування спецслужб, які вживатимуть відповідні заходи».

Патрульні нагадують, карта укриттів Тернополя знаходиться у відкритому доступі в інтернеті, тож нехтувати тривогою не варто. Це відповідальність людини, знайти найближче сховище і перечекати небезпеку там.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,