28.03.2024

Dzidzio презентував фільм “Де гроші” у Тернополі

Креатор буд

Відкритий сейф, безліч готівки та натовп. Саме так у Тернополі представляв свій фільм “Де гроші” Михайло Хома, відомий, як Дзідзьо. Це вже третя стрічка компанії «Dzidziofilm». Над її створенням працювали 2 роки, розповів шоумен.

Через карантинні обмеження прем’єру доводилось кілька разів відкладати. Жанр фільму – квест-комедія, не типовий для українського кіноматографу. Проте  Дзідзьо впевнений – глядач оцінить.

За сюжетом стрічки, піаніст Михайло вирішує легким шляхом виманити гроші у старої багачки. Пікантні сцени також присутні. Роль цієї багачки виконала Ада Роговцева. Різниця у віці між акторами понад 40 років. Зйомки тривали 23 дні у Києві та 1 день у Львові. Усі кімнати та декорації художники-постановники будували спеціально для фільму.

Продюсерка фільму Діана Юраш розповіла, що це була дуже складна робота. Для зйомок створили 15 кімнат декорацій. Це дуже така якісна соковита картинка.

Героїв для фільму обирав сам Михайло Хома. Зізнався, для нього це була дуже відповідальна справа, адже хоче допомагати саме українським акторам. Михайло Хома просив усіх присутніх підтримати українське кіно, особливо в нелегкий час карантинних обмежень.

Тернополяни ж змогли не тільки поспілкуватись із улюбленим зірковим гостем, але й оцінити фільм. Розповіли, з творчістю Дзідзьо знайомі давно. Від фільму очікують тільки позитиву і жартів.

Наразі, Михайло Хома мріє підкорити американський телепростір. Хоче, щоб його стрічки показували на платформі Нетфлікс. У майбутньому планує, випустити цілий серіал “Де гроші”.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,