19.03.2024

Двадцять років успіху: мовна школа «Профі-Центр» святкує день народження

Креатор буд

 

Двадцять років довіри та тисячі успішних учнів. Акредитована  школа англійської  мови за методом Каллана “Профі-Центр” святкує свій день народження.

Як повідомила операційна директорка компанії «Профі-Центр» Анна Данилишина, з нагоди 20-ї річниці компанії у всіх відділеннях тривають акції. Дуже багато студентів уже отримали подарунки.”

Один з головних секретів якісного та ефективного вивчення англійської у «Профі-Центрі»  – метод Каллана. Він дозволяє засвоювати мову в 4 рази швидше, аніж за традиційними методами. Перед початком навчання, викладач визначить розмовний рівень англійської , а далі підбирають комфортну групу.

“Профі центрі” – це компанія, яка має міжнародне визнання та працює в різних містах України, а також в Польщі.

Генеральна директорка компанії «Профі-Центр» Ольга Гевко пояснила, що до вибору викладачів тут підходять дуже ретельно підходимо. Керівництво впевнене в кожній нашій людині, від викладача до адмінстратора і до керівників підрозділів. Кожен дбає один за одного в команді, дбає за результат клієнта, який навчається.

У «Профі-Центрі» не лише підвищують рівень володіння англійською,  а й готують до здачі міжнародних іспитів. Також  школа є  срібним партнером Британської  ради в Україні.

Керівниця екзаменаційного центру компанії «Профі-Центр» Мар’яна Гузар відзначила, що в компанії мають доступ до оригінальних матеріалів, за якими проводяться іспити. Базуючись на них, здійснюють підготовку. Крім того, викладачі самі здали всі ці іспити.Показником ефективної роботи школи є численні нагороди. Вже 6 років поспіль “Профі-Центр” отримує відзнаку “Народний бренд ” у номінації “Приватні навчальні заклади  курси”.

Окрім основного навчального процесу у студентів є можливість практикувати граматику, на заняттях вона подається винятково англійською мовою. А також щосуботи є можливість відвідувати Speaking Clubs. Для наших студентів компанії це безкоштовна послуга.

Також у Профі Центрі запровадили курси з підготовки до ЗНО. А найголовніше – ефективність роботи і прогрес бачать самі учні.

Кожен може почати говорити англійською. Для цього потрібно просто залишити заявку на сайті, або ж звернутися за адресами: вул. О.Кульчицької, 3-5 , вул. Й.Сліпого, 8. Тут вам завжди будуть раді.

 



Джерело | Т1 Новини