27.07.2024

Два вибухи пролунали сьогодні в Тернополі (ОНОВЛЕНО+ВІДЕО)

Ваша реклама

Два вибухи пролунали сьогодні в Тернополі. На щастя, обійшлося без травмованих.

Деталі інцидентів оприлюднив начальник відділу комунікацій ГУ Нацполіції в Тернопільській області Сергій Крета. Він відзначив, що перший вибух пролунав біля 3.00 Невстановлений пристрій спрацював на автомобілі тернопільського підприємця. Другий вибуховий пристрій задіяли біля нічного клубу “Рівер”.

Поліціянти підозрюють, що йдеться про спроби залякати місцевого підприємця, обидва випадки пов’язані між собою. Наразі на місцях вибухів працюють слідчі. Правоохоронці також вилучили відео з камер спостереження. Очікуємо на подробиці згодом.

ОНОВЛЕНО. У поліції повідомили, що два вибухи у ніч з 8 на 9 листопада пролунали у Тернополі. Невідомий встановив саморобний вибуховий пристрій на автомобіль Porsche Cayenne, припаркований у дворі багатоповерхівки на вулиці Руська, а гранату підірвав біля воріт господарського приміщення на вулиці Чумацька.

Потерпілі  – родина приватного підприємця з обласного центру. На обидві події виїжджали слідчо-оперативна група та екстрені служби. Слідчі, криміналісти, спеціалісти-вибухотехніки провели усі необхідні дії.

У ході перевірки з’ясувалося, що невідома особа встановила саморобний вибуховий пристрій на капот автомобіля Porsche Cayenne. За попередньою версією, за кілька хвилин після цього стався вибух. Ніхто з людей не постраждав. Авто отримало незначні механічні пошкодження.

За деякий час пролунав ще один вибух, але вже на вулиці Чумацька. За попередньою інформацією, там невідомі здійснили підрив гранати Ф-1.

Дані факти поліцейські внесли в ЄРДР відповідно до частини 4 статті 296 ККУ. Працівники поліції встановлюють обставини обох подій. Тривають оперативно-розшукові заходи.



Джерело | Т1 Новини