30.04.2024

Два безкоштовних для пільговиків до садівничих товариств біля Тернополя

Ваша реклама

Поїздка на дачу — безкоштовна. Два маршрути до садівничих товариств зробили безоплатними для пільговиків. Людям треба мати при собі соціальну карту тернополянина або посвідчення.

Раніше дачники платили від 12 до 20 гривень за проїзд. А вже з 1 червня жителі громади, які належать до пільгових категорій, мають змогу безкоштовно скористатися автобусом №33 та сезонним спеціальним маршрутом до дач на львівському шосе.

У міськраді пояснюють, до них надійшло багато звернень від пасажирів транспорту, який курсує на дачі, що зараз їм важко оплачувати поїздки. Тому, як відзначив начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку Тернопільської міської ради Олег Вітрук, за дорученням міського голови опрацювали можливість пільгових перевезень і з 1 червня організували безоплатні перевезення.

Зараз автобус за маршрутом номер №33 курсує щодня, окрім неділі та релігійних свят. Робить вісім маршрутів за день. Перший рейс о 7.00, а останній — о 18.00.

Цього літа запустили ще один спеціальний сезонний та безоплатний автобус, який курсує в напрямку від Львівського шосе до “других дач”. Він працює чотири дні на тиждень.

Пасажири кажуть, раді, що транспорт на дачі завжди їде згідно графіку, а відтепер він ще й безкоштовний.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,