20.04.2024

Дружина загиблого військового Назара Мялікгулиєва презентувала збірку його поезій

Ваша реклама

Видати власні поезії великим тиражем — такою була мрія полеглого героя з Тернопільщини. Назар Мялікгулиєв — український військовий, який загинув захищаючи рідну країну у червні 2022 року. В обласній науковій бібліотеці представили збірку воїна “Критик до народу або вірші мого дитинства”. Репрезентувала поезії воїна його дружина Галина Шупер.

Понад усе Назар любив поезію, вірші почав писати ще у 6 років. Першу свою збірку видав у 2011 році, пізніше ще одну, але маленьким тиражем.

“У 2021 році, йому таки вдалось, він об’єднав дві збірки та випустив “Критик до народу або вірші мого дитинства” і в нього була ціль зробити презентацію”, — каже Галина Шупер.

Та, на жаль, цій мрії так і не вдалось здійснитися. Розпочалась війна і Назар повернувся на фронт, розповідає його дружина. Тому сьогодні вона перейняла справу чоловіка та представила його останню книгу. “Критик до народу або вірші мого дитинства” — це збірка пророчих віршів, зазначає Галина, адже усі написані до 2014 року. А після —  Назар перестав писати. До цієї справи повернувся лишень коли розпочалось повномасштабне вторгнення. Подробиці — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,