29.03.2024

Дружба завершилася крадіжкою у Тернополі

Креатор буд

Віддав новому другові банківську картку та телефон. У Тернополі чоловік обшахраював нового знайомого під час посиденьок у барі. Зловмисника розшукують правоохоронці.

До обласного центру 45-річний житель Збаража приїхав до справах. На одній із вулиць міста він познайомився з чоловіком. Знайомство вирішили відсвяткувати в барі. Новий приятель спершу увійшов в довіру до краянина, а згодом зазначив, що в нього закінчилася готівка. Тож він попросив жителя Збаража мобільний телефон, аби зателефонувати до родичів, аби ті скинули гроші. Однак на цьому він не зупинився. Окрім цього він попросив й банківську картку чоловіка, аби гроші надіслали на його картку. Заявник не відмовив.

Допоки чоловік очікував повернення нового приятеля, шахрай вже знімав готівку з чужого електронного гаманця. Загалом зловмисник збагатився на суму понад 40 000 гривень. Зловмисник без труднощів здійснив транзакції, адже пін-код був записав на картці. Чоловік зрозумів, що його ошукали, коли аферист не повернувся до бару й звернувся за допомогою до правоохоронців.

Нагадаємо, у Тернополі доглядальника підозрюють у вбивстві пенсіонера. Старенький звинувачував його у крадіжках грошей.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,