19.04.2024

Другий день щеплення: медиків Тернополя продовжують вакцинувати від коронавірусу

Креатор буд

У Тернополі продовжують вакцинувати місцевих медиків. У другий день вакцинації щеплення зробив завідувач поліклініки КНП «Тернопільська комунальна міська лікарня №2» Вадим Кравчук.

Його провакцинували працівники мобільної бригади у поліклінічному відділенні Тернопільської дитячої лікарні. Адже саме тут організували ще один тимчасовий пункт вакцинації. На базі центру первинної медико-санітарної допомоги сформували 2 мобільні та 8 стаціонарних тимчасових бригад для щеплення громадян.

Нагадаємо, вчора, 25 лютого, Тернопільщина отримала вакцину Astra Zeneca. Важливо відзначити, що щепленою людина вважається лише тоді, коли отримала 2 дози вакцини. Вводити другу необхідно через 28 днів.

Додамо, інформацію про всіх вакцинованих вносять у спеціальну медичну систему України. За перший день у Тернополі вакцинували 90 людей. Зі слів лікарів, у жодного із них не було жодних побічних ефектів. А ще, всі охочі тернополяни можуть записуватися у чергу на вакцинацію від коронавірусу у своїх сімейних лікарів.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,