29.04.2024

Драгер не витримав: патрульні Тернопільщини зупинили надто п’яних водіїв

Креатор буд

 

Кермували ледь не в алкогольній комі. Поліцейські зупинили двох водіїв, які були надто п’яними.

Алкотестер Драгер не зміг навіть визначити показники, бо вони перевищували вимірювальний діапазон приладу – понад 6 проміле.

Обох горе-кермувальників патрульні затримали 18 червня.

Першого водія автомобіля Volkswagen інспектори зупинили за порушення ПДР на автодорозі М-30 Стрий — Ізварине. Спілкуючись з водієм, виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Другого кермувальника автомобіля Daewoo, патрульні виявили, отримавши повідомлення на спецлінію 102. Заявник розповів, що водій, ймовірно, перебуває в стані сп’яніння, адже рухається вулицями міста та зухвало порушує ПДР. Інспектори оперативно розшукали та зупинили ймовірного правопорушника. Під час спілкування з кермувальником, поліцейські виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння.В обох випадках патрульні запропонували водіям пройти огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння за допомогою алкотесту Драгер. Результат огляду шокували. Прилад зафіксував показники, що перевищували вимірювальний діапазон.

Зазначимо, допустима норма алкоголю — до 0,2.

На нетверезих водіїв інспектори склали відповідні адміністративні матеріали та відсторонили їх від керування транспортними засобами.

 

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , , ,