19.04.2024

Дороги на території трьох медзакладів відремонтували у Тернополі

Креатор буд

Хороші дороги мають бути скрізь. А найперше — біля медзакладів, адже зараз як ніколи важливо, щоб швидка без проблем змогла дістатися до клініки.

Нині проїзд на території Тернопільської обласної лікарні вже обладнали. Тут зремонтували шлях до відділення екстреної медичної допомоги. Цим ремонтом займались працівники “Техно-буд-центру”.

Розширили і в’їзд до відділення екстреної допомоги. Оскільки раніше на цьому місці одночасно дві машини швидкої проїхати не могли, каже генеральний директор закладу Василь Бліхар.

Такий же ремонт дорожного покриття провели і на території лікарні №2. Тут основний акцент зробили на задньому дворі медзакладу, оскільки він був у критичному стані. Водночас залатали ями перед в’їздом у лікарню та на всій території.

“Раніше на цій ділянці була значна кількість вибоїн і навіть ям, які вдалося ліквідувати Ця ділянка дійсно найбільша, але також заасфальтовані інші ділянки на території закладу”, — відзначив головний інженер міської лікарні №2 Вадим Ляшенко.

Ще один медзаклад на території якого відремонтували дорогу – перинатальний центр “Матері і дитини”. Тут залатали ями, які були просто на в’їзді до лікарні.

“В нас було проведено ямковий ремонт із нижнього і верхнього заїзду. Дуже було складно заїжджати і швидким, і водіям на власному транспорті. Ями створювали незручності. Тепер заїжджати зручно”, — відзначив генеральний директор перинатального центру Віктор Овчарук.

Території трьох медзакладів працівники “Техно-буд-центру” безкоштовно відремонтували за декілька днів. Загальна площа робіт – близько двох тисяч квадратних метрів.

За словами заступника головного інженера з будівництва ТОВ “Техно-Буд-Центр” Ігоря Тернового, загалом було виконано робіт на суму понад 1,2 млн гривень.

До слова, компанія планує відновлювати дороги на територіях тернопільських лікарень і надалі.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,