19.05.2024

Допомогу військовим і місцевим жителям відправили на Донеччину бережанські волонтери

Креатор буд

Вантажівку гуманітарної допомоги у місто Краматорськ, що на Донеччині, відправили з Бережан. Логістика зараз складна. Але за цю непросту роботу взявся Сергій. Його син захищає столицю, чоловік теж не сидить склавши рук, адже допомога зараз важлива для тих, хто у гарячих точках.

“Це другий рейс, і не останній. До самої перемоги будемо їздити туди і не будемо забувати, що там наші люди, які потребують нашої помочі”, — каже Сергій.

Необхідне збирали небайдужі і в Україні, і за кордоном. Жителі Бережан також доклалися коштами, аби заправити вантажівку.

“Відправляємо їжу, дитяче харчування, памперси, гігієну, ковдри, подушки, верхній одяг, медикаменти і все те, що необхідно”, — зазначає волонтер Олег Валов.

Запит про потребу в допомозі волонтери отримали від Донецької військової адміністрації. Все зібране поїхало до гуманітарно-волонтерського центру у Краматорськ.

“Знаючи яку потребу мають наші воїни і жителі, які лишилися на цих територіях, ми винайшли транспорт, домовилися і зможемо відправити цей черговий вантаж, щоб допомогти всім, хто цього потребує”, — заявляє лікар, волонтер Олексій Гетун.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,