26.04.2024

Добрим та щирим згадують загиблого героя Олега Волошина зі Збаразької громади

Креатор буд

Лише тиждень тому обіцяв повернутися додому цілим і неушкодженим, а сьогодні в Збаразькій громаді зустрічають траурний кортеж з тілом Героя. На Донбасі від ворожої кулі загинув житель села Ліски, щоб біля Збаража, Олег Волошин. Військовослужбовцю виповнилося 44 роки, вдома в нього залишилася дружина та дитина.

Навколішках та з національними стягами в руках. Так на Збаражчині зустріли тіло героя російсько-української війни Олега Волошина. Провести в останню дорогу і помолитися  біля каплиці Божої Матері на Добриводському перехресті прийшло кількасот жителів Збаразької громади. Віддати шану Олегу Волошину приїхало чимало його незнайомих.

Військовий ще зовсім недавно був вдома разом з родиною у селі Ліски. Коли їхав на передову, то рідним обіцяв скоро повернутися. І стримав обіцянку — повернувся за тиждень, проте в домовині.

Знайома загиблого Любов Шмигельська розповідає, що Олег був дуже доброю людиною.

Загинув Олег Волошин 17 лютого поблизу населеного пункту Роздолівка Донецької області. Його життя обірвала ворожа куля. Тіло військового з усіма почестями привезли сьогодні до Збаража.

Сьогодні востаннє загиблий Герой буде в рідному селі. Увечері відбудеться панахида. А поховають Олега Волошина 22 лютого, на місцевому цвинтарі в Лісках.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,