25.04.2024

Добро — найбільше, що можна подарувати людині: у Карітасі благодійники роздали потребуючим продуктові набори

Ваша реклама

Тричі на тиждень у тернопільському Карітасі готують благодійні обіди для потребуючих. Людей приходить близько сотні. І кожен дякує волонтерам за такі добрі справи. Особливо в час, коли грошей інколи бракує навіть на їжу.

Для тих, хто не має змоги вийти з дому – двічі на тиждень волонтери Карітасу готують і розвозять благодійні обіди.

«Сам Христос каже, якщо дамо кухлик води потребуючому – то будемо мати велику нагороду. А ми маємо нагоду дати набагато більше – серце. Приділити час тим людям, увагу. І,звичайно, всіма тими добрими справами заробити собі тут на землі небо», — каже директор БФ “Карітас Тернопіль” отець Роман Загородний.

І доєднуватися та гуртуватися в допомозі ближньому може кожен. Так, до дня спонтанного прояву добра допомогти Карітасу прийшли депутати міської та обласної рад — представники Команди Івана Чайківського. До звичних обідів, вони підготували продуктові набори для людей.

«Наша команда займається багатьма соціальними проектами. І один з них – співпраця з Карітасом”, — підкреслив перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук.

Продукти зібрали необхідні для елементарного поживного обіду: крупи, м’ясні консерви, макаронні вироби. Для людей така допомога – дуже цінна, і мотивує в міру своїх можливостей – також допомагати.

Добро – це найбільше, що можна подарувати людині. Як це робити – кожен може обрати сам.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,