19.04.2024

Діаспора з Канади передала чергову допомогу українцям

Креатор буд

Браян Мейсон приїхав до Тернополя з Канади. Тут волонтер разом з командою народного депутата Миколи Люшняка допомагає сортувати допомогу, яку передали діаспоряни та небайдужі люди з Канадсько-Української фундації. Серед речей безліч необхідного і бійцям на передовій, і для цивільного населення.

“Це лише частина допомоги, яку зібрали і передали люди з канадсько-української фундації. Тут є медичне обладнання, яке зібрали у канадських госпіталях. Зокрема, це хірургічне приладдя, медикаменти та все необхідне для зупинки кровотечі”, — пояснив Браян.

Браян каже, серед речей, які передали українцям — спальні мішки, наплічники та бойовий одяг для військових. Є також і спеціальні перископи для танків, які допоможуть у разі потреби оглянути місцевість та не потрапити під ворожу кулю.

“Завдяки цьому пристрою військовий може оглянути територію не висуваючи голову назовні і захиститись”, — відзначив Браян.

Речі посортують у Тернополі і згодом відправлять на південь України. Відомо, що на вантаж вже очікують у Одесі та Миколаєві.

“Вся допомога дуже добре підібрана. Вона справді необхідна нашій армії”, — підкреслив народний депутат України Микола Люшняк.

Тим часом Тернопіль продовжує бути надійним тилом для наших бійців. Саме завдяки волонтерам та пожертвам небайдужих людей, військові успішно відбивають напади ворога.

“Ми сьогодні бачимо, що якщо ми будемо стояти осторонь тих подій, які сьогодні відбуваються, то нам нема чого робити на цій землі. Це є наша земля і ми повинні зробити все для того, щоб вигнати ворога — російську федерацію з нашої Батьківщини. Нам чужого не треба, але своє ми не віддамо”, — сказав Микола Люшняк.

Тим паче, коли нас підтримує весь світ, а іноземці готові воювати пліч-о-пліч з українцями.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,