23.04.2024

Новини компаній

Діагностика коронавірусу і лікування постковідних станів без черг та вихідних в Oxford Medical

Ваша реклама

Консультація фахівців, вчасна діагностика, лікування наслідків коронавірусної хвороби. В умовах загострення епідемії люди шукають можливості швидкого і якісного обслуговування.

У медичному центрі Oxford Medical пацієнти отримують весь спектр послуг, пов’язаних із діагностикою коронавірусу, лікуванням постковідних станів. Для цього не обов’язково мати направлення від сімейного лікаря чи ковід-сертифікат.

“Ми обстежуємо пацієнтів із коронавірусною хворобою, постковідними змінами. Рекомендуємо провести рентгенографію органів грудної порожнини, при потребі комп’ютерну томографію, проводимо спірографію. Також при підозрі робимо ПЛР-тест або експрес-тест і ряд лабораторних методів досліджень які визначаємо індивідуально при обстеженні пацієнта”, — відзначила лікарка-пульмонолог медичного центру Oxford Medical Анжела Боб.

Спірографія – сучасний метод обстеження функцій зовнішнього дихання. За допомогою спеціальних тестів лікар визначає функціональний стан легень і бронхів.

“При коронавірусній хворобі і постковідних змінах за допомогою спірографії ми можемо визначити функціональний стан і ступінь ураження легень та бронхів”, — пояснила Анжела Боб.

За потреби лікарка-пульмолог, терапевт або інший фахівець медценру може призначити додаткові обстеження, такі як рентген чи КТ.

Всі дослідження проводять у зручний для пацієнта час і день, без вихідних. Це дозволяє уникнути черг, а результат, зокрема, ренгену чи КТ, людина отримує до години часу.

У медичному центрі також проводять УЗД легень, консультації суміжних спеціалістів, працює денний стаціонар. Діють пакетні пропозиції на лікування постковідних станів. Також тут проводять рентген дітям, найчастішими причинами для обстеження яких є захворювання суглобів.

Більше інформації про лікарів та послуги можна дізнатися на сайті медичного центру Оксфорд Медікал. Здійснити попередній запис на прийом можна за номерами телефонів 068 752 52 52 та 0352 52 52 52.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,