25.04.2024

Декларації народних депутатів з Тернопільщини: Андрій Богданець має понад мільйон гривень готівки

Ваша реклама

Андрій Богданець – народний депутат 9 скликання, партія “Слуга народу”. У 2019 році став нардепом вперше.

У Верховній раді України представляє Тернопіль. Є головою підкомітету з питань ціноутворення та розвитку зовнішньоекономічної діяльності в агропромисловому комплексі Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики. Раніше займав посаду заступника генерального директора ПрАТ “Птахофабрика Тернопільська”. Проживає у Тернополі, йому 38 років, має вищу освіту. Виховує 2 синів.

Свою цьогорічну декларацію Андрій Богданець заповнив 31 березня. Щоправда 6 квітня вніс зміни.

Першою у списку нардеп вказав земельну ділянку у Тернополі, площею 600 метрів квадратних, власником якої є він сам. Із 2019 року народний обранець орендує у столиці квартиру площею майже 65 (64,83м.кв.) метрів квадратних. А прописаний Богданець у тернопільській квартирі, площею 110,1 м.кв.

У графі “транспортні засоби” – депутат задекларував легковий автомобіль Ford, який у його власності із 2019 року. Вартість автівки майже 339 тисяч гривень (338 602 грн).

Стосовно доходів, то Андрій Богданець вказав лише зарплатню у Верховній Раді України. Торік він отримав майже 468 тисяч гривень (467 569 грн). Також одержав гроші за продаж рухомого майна, разом на суму 1 мільйон 590 тисяч.

“На руках” обранець від “Слуг народу” має 14 000 $ та понад 1 мільйон гривень, а саме – мільйон і 200 тисяч. На банківських рахунках  в Андрія Богданця – майже 78 тисяч гривень (77 872 грн). Загалом народний депутат задекларував 32 банківських рахунки, 22 із яких відкриті на імена його синів.

Згідно з даними декларації, цей народний обранець у 2019 році отримав кредит на суму більше ніж 160 тисяч гривень. Та чи повернув він ці гроші? Ми хотіли особисто запитати в нардепа, та, нажаль, з журналістами Андрій Богданець на камеру говорити не захотів. Т

о ж, звідки уся готівка, рахунки в банках, машина і квартири – питання відкрите. Принаймні, поки нардеп сам не виявить бажання пояснити українцям пункти своєї декларації. А заразом і підсумувати 2 роки депутатства, зокрема що зроблено для Тернополя.  Ми  для таких інтерв’ю – завжди відкриті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,