27.07.2024

Дбати про воїнів, економіку країни і бути надійним роботодавцем: Західний Хаб МХП підбиває підсумки року роботи

Креатор буд

Західний хаб МХП підсумовує рік роботи. Центральний офіс знаходиться у Тернополі, та довіряють свої землі компанії пайовики Хмельницької, Львівської, Івано-Франківської і Волинської областей. Аби співпраця була продуктивною та корисною в МХП впроваджують інноваційні технології, піклуються про екологію, розвивають громади і, звісно, допомагають ЗСУ. Тож про основні принципи роботи лідера у сфері харчових та агротехнологій – далі.

Попри війну — залишаються винахідливими. Навіть у складних умовах вони знаходять способи розвиватися і давати можливість розвиватись іншим. Усе це — про Західний Хаб МХП. Понад 1200 співробітників, 100 000 га загального земельного обробітку й більше 200 одиниць власної сільськогосподарської техніки. Тож мова однозначно про лідера у сфері харчових та агротехнологій.

Повномасштабне вторгнення внесло свої корективи, проте підприємство Західного Хабу МХП залишається надійним роботодавцем і опорою для пайовиків.

“МХП дивиться стратегічно, продовжує інвестувати у виробництво. Ми оновлюємо парк сільськогосподарської техніки, впроваджуємо інноваційні технології, піклуємось про екологію, розвиваємо громади, допомагаємо ЗСУ, демобілізованим військовослужбовцям. Для нас — це як аксіома, це принципові речі компанії”, — відзначає директор групи підприємств Західного Хабу МХП Віктор Корягін.

Західний Хаб МХП за цей рік багато зробив для розвитку громад. Аграрії втілюють низку проєктів, де надає гранти локальним підприємцям, підтримує ініціативи мешканців, допомагає ремонтувати і облаштовувати школи, дитячі садочки й інші заклади.

“Разом з Благодійним фондом “МХП-Громаді” ми активно допомагаємо громадам, втілюємо проєкти за участі місцевого бізнесу, органів влади, органів місцевого самоврядування”, — заявляє Віктор Корягін.

У компанії в час війни дбають і про якісну продукцію та ефективну діяльність, і про надійний тил для наших військових. Адже понад 2300 працівників МХП зараз воюють у лавах Збройних Сил України.

“Наша мета — забезпечити гідні умови для українських воїнів під час служби та після їх повернення до цивільного життя. Тому компанія одна з перших в країні розробила комплексний підхід щодо підтримки наших героїв. Програмою передбачений комплекс заходів, спрямованих на адаптацію, професійну перепідготовку, психологічну та медичну реабілітацію, соціальне забезпечення і відновлення порушених законних прав стосовно людей, які повертаються до нас з війни”, — розповідає Віктор Корягін.

Тож бути аграрієм — це не лише вирощувати, але й вміти адаптуватися до сучасних викликів, бути стратегом, який приймає рішення. І саме ці фахівці, до речі, 19 листопада, відзначають професійне свято.

“Саме у цей складний для нас і для нашої держави час весь світ зрозумів, наскільки важливі результати нашої праці. На нас лежить дуже велика відповідальність. Тож я бажаю всім аграріям нових креативних ідей, інновацій, прогресу”, — заявив Віктор Корягін.

Свої землі довірили Західному Хабу МХП уже 52,5 тис. українців. А це, зокрема, мешканці Хмельницької, Львівської, Івано-Франківської, Волинської й Тернопільської областей. І чисельність пайовиків, які передають в оренду свої земельні ділянки, щороку зростає. Тож обрати найкраще – це завжди про Західний Хаб МХП.



Джерело | Т1 Новини