29.03.2024

Чи правда, що фінал Кубка України з футболу відбудеться не у Тернополі

Ваша реклама

Вже два дні українські спортивні портали рясніють новинами про те, що, мовляв, у Тернополя можуть забрати право проведення фіналу престижного футбольного турніру. Однією з причин таких публікацій є відео відомого українського спортивного журналіста Ігоря Циганика, який розповів про проблеми з тернопільським стадіоном.

У Тернополі ж кажуть, перед проведенням матчу найбільші прогалини вже виправили, а впродовж найближчих двох тижнів працюватимуть над регулюванням й інших аспектів. Зокрема, питанням кількості глядачів на стадіоні та забезпеченням порядку під час гри. На цьому наголосив голова Федерації футболу Тернопільської області Тарас Юрик.

На самому ж стадіоні триває активна підготовка до гри. Тим паче, що документи на проведення матчу саме в нас – видані давно.

Тож у міському управлінні розвитку спорту і фізичної культури запевняють, фінальна гра у Тернополі – відбудеться. І до 13 травня наявні проблеми вирішать. За словами начальника відділу розвитку спорту управління розвитку спорту та фізичної культури Валерій Кравчук зазначив, що розглянули додаткові пропозиції щодо підготовки стадіону від асоціації футболу. Додаткові доручення отримали служби, які проводять підготовку.

Сприятимуть, аби фінал кубка України таки відбувався у нашому місті і нардепи від Тернопільщини. Про це зауважив народний депутат України Володимир Гевко.

Отож, свято футболу у Тернополі відбудеться. І вже 13 травня на центральному стадіоні імені Шухевича за кубок України боротиметься столичне «Динамо» і луганська «Зоря». Щоправда, чи будуть присутні глядачі і в якій кількості – поки не відомо.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,