02.05.2024

Чому з карток тернополян списали більше коштів після вчорашньої поїздки громадським транспортом

Ваша реклама

Фото: Тернопільська міська рада

Після поїздки громадським транспортом з карти зникла солідна сума. На таку проблему скаржилися вчора, 27 червня, тернополяни.

У ТОВ “Системний зв’язок” пояснили, що ситуації, коли з електронних гаманців містян списують більші суми, пов’язані з новими валідаторами.

Останніми місяцями транспорт докомплектовують новими пристроями. Саме через запуск оновленої системи до нових валідаторів відбулась затримка з списанням коштів. Тобто, гроші із карток користувачів громадським транспортом списуються не як раніше (впродовж дня чи двох), а за весь період  від  часу встановлення нових  пристроїв. Наприклад, за один день  могло прийти списання за всі поїздки впродовж місяця.

Пасажирам, наголошують у ТОВ “Системний зв’язок” не варто хвилюватися, зайві кошти із карток не знімаються. Обладнання і система списання коштів з банківських карт сертифікована PCI DSS. Відповідність даному стандарту виключає повторне списання коштів.

Якщо у людей виникають сумніви щодо списань за оплату проїзду, то ви можете звернутися у  ТОВ “Системний зв’язок” за адресою вулиця Чорновола, 1 (другий поверх) і вам нададуть інформацію щодо ваших поїздок, за які знімалися кошти.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,