27.07.2024

Чоловік встромив ніж братові в груди на Кременеччині

Ваша реклама

Фото: Національна поліція України

Суперечка між братами завершилася ножовим пораненням на Кременеччині. Двоє родичів розпивали алкоголь і посперечалися. Коли словесних аргументів не знайшлося, старший брат встромив у груди молодшому ніж. Життя пораненого в груди чоловіка рятують в реанімації.

Сварку між родичами чули сусіди, а прийшовши, побачили пораненого односельця. Саме вони викликали швидку та поліцію. Потерпілого госпіталізували до реанімаційного відділення, а його кривдника затримали. Вирішується питання про оголошення підозри згідно зі статтею 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ та обрання запобіжного заходу.

За попередньою інформацією від поліціянтів, підозрюваний уже відбував покарання через незаконне поводження з боєприпасами. У 2021 році чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на власній присадибній ділянці підірвав бойову ручну осколкову гранату Ф-1. Тоді його затримали та притягнули до відповідальності.

Процесуальне керівництво над справою здійснює Тернопільська спеціалізована прокуратура у сфері оборони у Західному регіоні.



Джерело | Т1 Новини