20.04.2024

Чоловік побив дружину покійного брата у Тернополі

Ваша реклама

Фото: Українська Правда

Вживав алкоголь і розпочинав бійки. За домашнє насильство доведеться відповідати перед законом тернополянину. Чоловік неодноразово кривдив дружину покійного брата. Родичі мешкають в одній квартирі.

На виклик щодо домашнього насильства 20-річної племінниці дебошира виїжджала мобільна група з протидії домашньому насильству. Правоохоронці провели з кривдником профілактичну бесіду та винесли йому терміновий заборонний припис, згідно із яким він мав покинути місце проживання на 10 діб. Проте тернополянин знехтував забороною та наступного дня навідався до квартири. На правопорушника поліцейські склали протокол.

Також за фактом побиття родички дізнавачі розпочали кримінальне провадження. У жінки медики діагностували травму руки та обличчя. Задля безпеки потерпілої поліцейські мобільної групи з протидії домашньому насильству супроводили жінку до іншого місця тимчасового проживання.

Як розповіла начальниця мобільної групи з протидії домашньому насильству Галина Гуменюк, такі випадки непоодинокі. Щодоби співробітники мобільної групи здійснюють 5-7 виїздів на повідомлення про домашнє насильство у Тернополі. Не усі факти завжди підтверджується, проте кожне звернення потребує негайного реагування та перевірки.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,