27.04.2024

Чемпіонат України з джиу-джитсу вперше приймав Тернопіль

Ваша реклама

Чемпіонат України з джиу-джитсу вперше приймав Тернопіль. Минулими вихідними до нас приїхало понад 300 спортсменів із різних регіонів України. Діти і дорослі. Окрім того, це перші всеукраїнські змагання з джиу-джитсу за дев’ять місяців війни. Довгоочікуваний старт який не змогла пропустити і наша знімальна група.

Загалом до Тернополя на дводенний чемпіонат приїхало понад 300 спортсменів. Це діти і дорослі. Змагання такого рівня наше місто приймало вперше минулими вихідними.

“Хочу подякувати всім нашим хлопцям на фронті, завдяки яким ми зараз маємо можливість тренуватися, організовуати змагання, відбирати наших молодих спортсменів, аби показати на всесвітніх і європейських рівнях ми сильні”, — заявив президент Тернопільської обласної асоціації джиу-джитсу України Євген Мусаєв.

Переможці і призери у своїх вікових і вагових категоріях далі представлятимуть Україну у складі збірної на міжнародних змаганнях. Переможці і призери у своїх вікових і вагових категоріях далі представлятимуть Україну у складі збірної на міжнародних змаганнях. Боролися за це право і Назар Ляшенко та Данило Аврамкін із Сумської області. Емоції спортсменів — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,