23.04.2024

BUDMALL.CENTER: екологічні модульні будинки виготовляють у Тернополі

Креатор буд

Сучасне, екологічне, мобільне, енергоефективне житло зі всіма зручностями. І виготовляють його у Тернополі завдяки проєкту BUDMALL.CENTER. Тут будуть представлені готові модульні, каркасні будинки, барнхауси «під ключ», які можуть стати частиною проєктів модульних містечок для переселенців або ж рішенням для туристичної галузі, релокованого бізнесу чи повноцінного омріяного житла для української родини.

«Коли почалися бойові дії в Україні, дуже багато переселенців приїхало до Тернополя. Ми зробили центр для тимчасово переміщених осіб, більше 100 чоловік, але цього було замало. Як же можна вирішити таку житлову проблему? І саме тоді в нас виника ідея організувати виробництво модульних будиночків», — пояснює віцепрезидент національного комітету Міжнародної торгової палати України, власник “BUDMALL.CENTER” Тарас Демкура.

“Дуже гарна ідея. Мені це сподобалось з першого слова, бо я в тому бачу соціальну відповідальність. Ті люди, які не приймають участь у бойових діях вони мають діяти на економічному фронті, бо то дуже важливо для підтримки Збройних сил України”, — відзначає директор “BUDMALL.CENTER”, підприємець із Херсонської області Сергій Лакі.

Сергій зараз і сам переселенець. До Тернополя переїхав із Херсонщини. Тому одразу підтримав ідею Тараса Демкури започаткувати такий бізнес. Адже його основна мета соціальна – швидко забезпечити житлом людей, які втратили дах над головою через війну.

Виробництвом модульних будинків займається команда, яка будує житло із дерева уже понад 10 років.

“Це відносно невеличкий проєкт, внутрішня площа якого усього 37 м2. Він складається із невеличкої кухні вітальні, двох окремих кімнат та санвузла”, — пояснює архітектор Микола Тихоліс.

Підключивши будинок до комунікацій, — води і світла, він готовий до заселення. Тут, до прикладу, є дві спальні, доросла і дитяча, вітальня-кухня вже із меблями, туалет і душ. Панорамні вікна. Розетки, вимикачі. Комплектацію можна змінювати, залежно від побажань замовника.

Найголовніше – житло абсолютно екологічне, зроблене із дерева, при його будівництві не використовують пінопласт.

Ззовні будиночок також обшитий деревом, зроблений водовідвід, вуличне освітлення.

Дізнатися більше про екологічні модульні будинки усі охочі зможуть уже 2 липня на офіційному відкритті виставкового майданчика BUDMALL.CENTER на вулиці Бережанській у Тернополі.

«Запрошую в Тернопіль на відкриття Budmall.Center. Це 2 га виставкової площі, де будуть представлені найкращі екземпляри модульних, каркасних, СІП панельних будинків. Там будуть сани, садові будиночки. Це перша в Україні така площадка, де можна приїхати і побачити всі досягнення в деревообробній промисловості. Запрошуємо представників територіальних громад. Представників бізнесу, громадськості».

Учасники також зможуть відвідати дискусійні панелі, круглі столи з провідними експертами ринку, дизайнерами, архітекторами, проєктантами, виробниками та іншими представниками деревообробної галузі та соціально-відповідального бізнесу. На території виставкового майданчика також відбудеться благодійний концерт за участі тернопільських виконавців. Фронтменом заходу стене лідер українського гурту СКАЙ Олег Собчук. Також проведуть аукціон картин від місцевих митців, кошти від якого перерахують на ЗСУ.

Зазначимо, що ініціатива BUDMALL.CENTER зацікавила і авторів проекту “Герої економічного фронту”. Його започаткував банк “Львів”, аби інформаційно підтримати започаткування своїх партнерів, які у час війни працюють на економічному фронті.

Дізнавайтесь більше про роботу і можливості BUDMALL.CENTER, за номером 066 077 7721.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,