04.05.2024

Бронювання номерних знаків онлайн: як тернополяни можуть скористатися послугою

Креатор буд

Бронювати номерні знаки тепер можна онлайн. На сайті Головного сервісного центру МВС запрацював ще один сервіс. Він надає можливість автовласнику або покупцю дізнатися про усі доступні номерні знаки, обрати бажану комбінацію цифр та в один клік замовити знак у найближчий сервісний центр міста.

Адміністратор регіонального сервісного центру МВС Тернопільської області Володимир Рудик працює у сервісному центрі уже більше 5 років. Розповідає, що такі зміни лише на краще. Так, майбутній покупець зможе зекономити свій час. Таку позицію підтримують й самі водії.

А є й ті, хто про такі нововведення не знав. Зміни підтримують, однак користуватися новими онлайн-застосунками не планують, перевагу надають звичній системі бронювання номерних знаків.

У регіональному сервісному центрі кажуть, скористатись новою онлайн-послугою можна через Електронний кабінет водія. Бронювання діятиме протягом 10 календарних днів. Після завершення цього терміну замовлення скасовується автоматично.

Система запрацювала з 7 серпня цього року, а тому популярності серед тернополян ще не набула.

Для того, аби забронювати номерний знак варто авторизуватись в Електронному кабінеті водія через один зі зручних способів: інтернет-банкінг, Дія.Підпис або електронний підпис. Можна обрати регіон України, сервісний центр МВС, тип транспортного засобу і ознайомитись з усіма вільними комбінаціями в режимі реального часу. З найголовнішого – на один транспортний засіб громадянин може замовити і отримати лише один номерний знак.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,