29.04.2024

Боєць UFC Роман Долідзе провів безкоштовні тренування у “Workout hall”

Креатор буд

Робимо спорт доступним для кожного – саме така філософія в керівництва спорткомплексу “Workout hall”. Днями в закладі організували безкоштовні тренування з бійцем UFC, чемпіоном світу з ММА – Романом Долідзе.

“Будь-якому спортсмену потрібен розвиток, він мусить відчути, як тренується професійний спортсмен, відчути ті навантаження які він отримує, щоб стати чемпіоном, ну і звичайно це є мотивація. Якщо людина, яка проживає в Америці, яка є бійцем, приїхала саме в Тернопіль, саме в Воркаут Хол, саме для тернополян та для гостей міста, показати поділитися своїми навиками, я думаю, що це дуже класно, дуже круто”, — відзначив “Workout hall, голова обласних федерацій тайського боксу та змішаних бойових мистецтв ММА Богдан Юлик.

Роман – грузин, нині проживає у США. Саме в Україні колись здобував вищу освіту і якраз тоді почав спортивну кар’єру. Каже, із задоволенням повертається на свою другу Батьківщину.

Роман Долідзе переконаний, що в Україні хороші та перспективні спортсмени. Каже, на майстер-класах чекає і бійців з досвідом, і початківців. Молодим спортсменам, до речі, наголошує на тому, що, окрім спорту, вони повинні мати й інші захоплення.

“Я люблю спілкуватися зі спортсменами початківцями, ділитися своїм досвідом, показувати та пояснювати на своєму прикладі, як це було і пояснювати, що спорт – це не найголовніше в житті. Проте водночас це невід’ємна частина нашого життя”, — відзначив Роман Долідзе.

Чимало корисного почули від чемпіона і тренери спортивного комплексу. Кажуть, це важливий досвід, тож у майбутньому поради Романа Долідзе будуть використовувати в роботі.

Подробиці — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,