20.04.2024

Боул, цезар і масала готували діти за рецептами Клопотенка у Тернополі

Ваша реклама

Смачно, швидко, а головне — корисно. Маленькі тернополяни та гості міста навчалися готувати за рецептами українського шеф кухара Євгена Клопотенка. Майстерклас відбувся в рамках проекту “Будь поруч”. На столах було чимало  інгредієнтів до корисних страв, зокрема спеції та овочі. Це вже 38 такий майстерклас у Тернополі. Загалом планують навчити 5 тисяч дітей у семи українських містах.

Кожній команді, яка готує страви допомагали дорослі. Це помічники Євген Клопотенка. А сам кухар контролював процес дистанційно. Він каже, переконаний, психологічна підтримка та здорове харчування, що містить в собі всі необхідні для організму елементи, допомагає зберегти здоров’я та зміцнити націю.

В часі війни, каже організаторка проекту “Будь поруч” Світлана Романова, спільне приготування здорової їжі допомагає дітям відновити відчуття психологічного комфорту та зменшити рівень тривожності.

Дітям дали лише базові інгредієнти та описують способи їх поєднання. А подача та спосіб оформлення – тут вже кожен все робить по-своєму, розповіли помічники Євгена Клопотенка.

Емоції маленьких кулінарів дивіться в сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,