28.04.2024

Безкомпромісний правдолюб: яким пам’ятають Олега Барна на Тернопільщині

Ваша реклама

Прямолінійний патріот і безкомпромісний правдолюб. Так про військового та колишнього народного депутата Олега Барну відгукуються друзі та побратими. Ми зібрали спогади близьких про політика, який загинув на фронті напередодні свого дня народження.

На початку повномасштабного вторгнення Олег Барна без роздумів пішов захищати Україну, адже мав бойовий досвід як учасник АТО. Він вірив у перемогу Батьківщини, у велику соборну Україну, каже військовий, побратим Павло Бич.

Часто їздить на фронт Віктор Шумада. Допомагають побратимам із “Європейської солідарності”. Каже, за нагоди завжди намагались побачитись із Олегом Степановичем. Під час однієї з останніх поїздок записав відео. Олег Барна міняє колесо в запилюженому бойовому автомобілі.

Майже весь останній рік Олег Барна провів на фронті. Друзі зазначають, воїн дуже любив приймати гостей і отримувати посилки, особливо з рідної Чортківщини.

Олег Барна був народним депутатом VIII скликання. За цей час запам’ятався і багатьма курйозами, хоча був, насправді, не таким, як дехто змальовував, додають друзі.

Олег Барна знову йшов на вибори у 2019 році. В цей час із ним співпрацювала журналістка Тетяна Вербицька. Пригадує, вони ніколи не сварилися, навіть попри запальну вдачу Олега, якою нерідко користувалися його опоненти. Більше — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , , ,