27.07.2024

“Бабусині пиріжки” — візитівка Тернополя: у чому феномен випічки і чому тут завжди довжелезні черги

Ваша реклама

Такі ж популярні, як київські перепічки. Довжелезні черги до “Бабусиних пиріжків” у центрі Тернополя вражають приїжджих. А місцеві знають, що у цьому кіоску — чи не найсмачніші пиріжки в місті. Наші журналісти вирішили з’ясувати у чому феномен випічки і чому пиріжки настільки полюбились тернополянам.

То ж у чому секрет “Бабусиних пиріжків” — у руках, які готують чи, можливо, у начинці? Розпитати про це ми вирішили насамперед самих тернополян. Люди зізнаються: приваблює свіжість і доступна ціна. Смакують і смажені, і печені пиріжки.

Тернополяни кажуть, найперше їх заманює аромат випічки і великий асортимент. Постійні клієнти вже знають, якщо їхні улюблені пиріжки закінчились, то за пару хвилин принесуть ще. Тому на теплу випічку готові чекати.

Ці пиріжки називають домашніми, бо кажуть покупці, у випічці завжди багато начинки. Просто як вдома, і видно, що на цьому пекарі не економлять. А ще в їхньому асортименті близько 30 видів – тут і смажені, і з печі, і солодкі, і солоні.

Продавчиня Діана Гречкосій розповідає, що “Бабусині пиріжки” працюють  уже 5 років, віднедавна щоденно, бо є шалений попит. І людям продукція нагадує смак дитинства — мамину чи бабусину випічку. Продавчиня додає, у них тісто місить не машинка, а люди вручну, напевно саме в цьому секрет смаку, бо працюють з любов’ю. і переживають аби всім вистачило випічки.

Більше секретів — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини