26.04.2024

Автомобіль із номерами “на москву” передали тернопільським військовим

Ваша реклама

“На москву”. Такі номери автівки, яку з Тернополя передали для військових. Машину за власні кошти придбали працівники комунальних спортивних закладів.

“Знаючи проблеми в Збройних силах, цей автомобіль піде для потреб Збройних сил україни, а саме підрозділів територіальної оборони. Багато хто з них вже знаходиться в зоні бойових дій, частина буде долучатися згодом. Тому саме такий автомобіль буде їм в край необхідним”, — відзначив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Нині знайти схожий автомобіль доволі важко. А вартість такого позашляховика від 4 тисяч євро.

“Ми його шукали тривалий час. Фактично з найближчих країн повивозили майже всі автомобілі подібного класу пікапи, але все ж знайшли. Хлопці допомогли нам його перевезти сюди”, — сказав начальник управління розвитку спорту та фізичної культури Тернопільської міської ради Микола Круть.

Військові вже отримали документи на нову машину. Подарунком дуже задоволені. Нам кажуть, зараз є велика потреба саме у таких пікапах.

“Ми щиро вдячні спортивнипм організаціям, волонтерським організаціям, за придбання таких автомобілів. Вони зараз дуже потрібні, особливо на Сході України”, — підкреслив військовослужбовець Юрій Жигальський.

Додамо, цей позашляховик мають перефарбувати у відповідні камуфляжні кольори. І вже протягом декількох днів його відпрявлять тернопільським військовим, які захищають Схід України.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,