28.03.2024

Акція підтримки захисників Маріуполя відбулась у Тернополі

Ваша реклама

Вони боронили нас, а тепер ми маємо зробити все, аби захистити їх – оборонців Маріуполя. На цьому в черговий раз наголосили учасники акції підтримки воїнів. Вона відбулась у центрі Тернополя.

На центральному майдані Тернополя зібралися родини захисників “Азовсталі”, жителі Маріуполя, які вимушено втекли від війни до Тернополя, і небайдужі краяни. Адже вже немає тих, кого б не торкнулись жахи війни. Люди переконані, нам ситуацію змінити непросто, питанням звільнення полених займаються професійні структури. Та найменше, що ми можемо і маємо зробити – це не дати забути наших Героїв. Учасники наголосили: слід розповсюджувати інформацію про масове вбивство в Оленівці та робити все задля повернення захисників додому.

Нагадаємо, 29 липня пролунав вибух у колишній виправній колонії у тимчасово окупованому населеному пункті Оленівка на Донеччині. Саме там росія утримувала українських військовополонених з Маріуполя. За даними російської сторони, загинуло понад 50 українських захисників. Наші силові структури заявили, що вибух в Оленівці був російським терористичним актом. Тож визнати росію країною-терористом закликають, зокрема, і учасники акції.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,