22.10.2024

Новини компаній

Данило Тесленко: складний шлях до кар’єри

Ваша реклама

Спочатку популярний такий вид спорту, як кіберспорт. Він пов’язаний з грою у відеоігри. У кіберспорті є свої герої та легенди. Одним із них став Zeus Данило Тесленко. Данило присвятив цій сфері 20 років. За цей час він зробив величезний внесок у розвиток кіберспорту. Zeus змінив безліч команд. У деяких із них він був капітаном. Наприклад, це були: Natus Vincere з гри Counter-Strike: Global Offensive. Особлива гра Данила Тесленка дозволила завоювати йому кілька чемпіонських титулів. Доля Данила складалася таким чином, що він зміг досягти особливого успіху. Його якості характеру, а також зовнішнє навколишнє оточення дали йому змогу стати зіркою у сфері кіберспортивних ігор.

Після бурхливої кар’єри, у 2019 році Zeus Данило Тесленко залишає кіберспорт. Він відкриває школу, в якій навчає молодих кіберспортсменів тактикам і правилам гри. Також він пише книгу “Всупереч”, у якій детально розповідає весь свій складний шлях. Більше про Зевса ви можете дізнатись на порталі https://whoiszeus.com.ua/.

Початок складного шляху Zeus Данила Тесленка

Zeus Данило Тесленко народився в Харкові. Його сім’я була забезпеченою. Батько займався продажем автомобілів. Комп’ютери рідко зустрічалися в сім’ях, тому більшість підлітків проводили час у комп’ютерних клубах. Zeus не став винятком. Він міг цілодобово грати в ігри. Батьки до такого захоплення сина ставилися нормально. Батько ніяк його не обмежував в іграх. Це зіграло ключову роль у становленні кар’єри Zeus. Батько Данила Тесленка був упевнений, що за кіберспортом стоїть майбутнє, коли як інші дорослі вважали, що це марна трата часу. Батьки Данила дотримувалися тактики підтримки свого сина.

Такий стан справ сприяв тому, що вже з 10 років Zeus став грати. Так він напрацьовував безцінні навички, які він використовував надалі. У майбутньому Zeus скаже спасибі батькам за їхнє розуміння і підтримку. Якби вони забороняли йому грати, то скоріше за все Данило Тесленко не зміг би досягти успіхів.

Починається бурхлива кар’єра Данила у 2002 році. Він став грати за популярну команду на той час, яка називалася Арсенал. Граючи в цьому складі, Данилу Тесленку вдалося познайомитися з такими людьми, як Михайло Kane Благін та Іоанн Edward Сухарєв. Надалі, вони стануть напарниками. Команді Арсенал вдалося взяти участь в одній з кіберспортивних олімпіад – World Cyber Games.

У 2008 році відбувається перехід Данила з Арсеналу в ще одну відому команду Virtus. У складі цієї команди At переїжджає до Москви. Склад Virtus регулярно відвідує різні світові турніри. Все складалося успішно, поки не настала криза 2008 року. Через кризу команді доводиться покинути Москву і повернутися назад на Україну.

Кар’єра після кризи 2008 року

Данилу Тесленку не довелося довго залишатися без ігор. У 2009 році один із бізнесменів України бере справу у свої руки і вирішує створити нову команду, яка складатиметься тільки з найуспішніших гравців. До цієї команди також увійшов і Zeus Данило Тесленко. Данило став капітаном. У його обов’язки входила: віддача наказів, розробка стратегії, створення різних умов розіграшу раунду. Команду назвали Navi. За рік Zeus вдалося зробити NAVI популярною та успішною командою. У багатьох іграх їй вдалося здобути перемогу. Склад Navi став брати участь у найбільших змаганнях року. Дуже швидко Navi стала популярною. У хвилини, коли команда починала програвати, учасники починали падати духом. Винятком був Zeus Данило Тесленко. Він всіляко морально підтримував своїх гравців. Завдяки цьому, склад з новими силами починав боротися і перемагати.

Таким чином, Zeus Данило Тесленко це унікальна людина з наявністю найважливіших якостей, які необхідні для успішної гри. У кар’єрі Zeus особливу роль зіграли його батьки. Їхня підтримка була найважливішою для Zeus. Саме завдяки цьому Данило Тесленко Zeus зміг отримати кілька чемпіонських титулів. Хоча цей шлях був особливо важкий для гравців. Zeus був твердим у своїх рішеннях. Він ніколи не опускав руки, а боровся, як справжній боєць. Данило заробив кілька мільйонів на іграх і тепер займається вихованням доньки. Однак він ніколи не хвалився своїми грошима.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,